Activitati la Rock Mill Resort.

Excursii Off-Road.


Călătorind cu mașina de teren 4×4 versus mașina normală 4×2 este cea mai bună oportunitate de a descoperi peisaje fabuloase. Pe tot parcursul călătoriei cu mașina de teren explorezi locuri unde se ajunge doar cu piciorul, ceea ce este o experiență extraordinară inclusiv pentru persoanele cu mai puțină condiție fizică sau seniori. Excursii Off-Road se pot organiza cu masinile personale sau cu masinile noastre. Timpul alocat unei astfel de excursii este de aproximativ 4 ore si masa se va servi la Gastro Local. Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati.


Paintball.


Paintball este un sport la care jucătorii participă individual sau în echipă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule-proiectil din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă. Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu aer comprimat, denumite marcatoare sau arme de paintball. Aceste marcatoare funcționează, la rândul lor, cu butelii (miniatură) de dimensiuni reduse, umplute cu aer comprimat, dioxid de carbon (CO2) sau azot sub presiune. La impactul cu un obiect, bila proiectată se sparge iar conținutul se împrăștie și marchează cu vopsea locul atins respectiv. Acest joc este practicat și la nivel de sport profesionist. Acest lucru implică competiții naționale și internaționale, echipe profesioniste, ligi etc. Paintball-ul este practicat pe terenuri exterioare sau interioare de dimensiuni variate. Un teren de joc este presărat cu obstacole naturale sau artificiale pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde...


Petreceri in aer liber.


Petreceri adulti si copii în aer liber și alte evenimente private în natură. Rockmillresort este locația perfectă pentru evenimente private în natura ! Adu-ți visele la noi și transformă-ți evenimentul în amintiri deosebite.


Cursuri Scubadiving.


Rock Mill Resort va ofera posibilitatea de a incepe noile cursuri de Scuba Diving. Va asteptam la numarul de telefon 0747.332.654


POOL PARTY.


Organizam petreceri private la piscina. Va asteptam cu mancare si bautura de cea mai buna calitate.


Petreceri de HALLOWEEN.

Halloween-ul este o sarbatoare de origine celtica, preluata in zilele noastre de multe popoare din lumea occidentala, ce s-a raspandit in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii.
Halloween-ul se sarbatoreste in fiecare an pe 31 octombrie si este cunoscuta ca fiind sarbatoarea tuturor sfintilor.
Sarbatoarea cunoscuta sub numele de Halloween a fost influentata, de-a lungul secolelor, de numeroase culturi. In Imperiul Roman era Ziua Pomona, la celtici era festivalul Samhain, iar la crestini Sarbatoarea Tuturor Sfintilor.
Lasam imaginile de mai jos sa vorbeasca despre cum am petrecut de Halloween la Rock Mill Resort.