Cazare Rock Mill Resort. Cazare Breaza.

Rock Mill Resort dispune de un complex de doua vile superbe, in vechea moara ce a fost recent modernizata. Departe de agitatia din oras, susurul lin al raului Prahova strabate intreg Resort-ul, inconjurand vilele Stone si Water si creand o oaza de relaxare si intimitate.
Un paradis natural te asteapta la 60 de minute de Bucuresti, exclusiv privat, avand toate dotarile necesare pentru o experienta de neuitat.
Daca simti nevoia de relaxare si de a te indeparta pentru cateva zile de orasul aglomerat, Rock Mill Resort isi deschide zilnic portile cu oferte de nerefuzat!
Capacitatea vilelor este de 12 persoane, cu posibilitate de extindere pana la 22 persoane.
Resortul Rock Mill are 6 camere duble, dotate cu bai individuale, un bar, o bucatarie si un living de 100 de m2. Toate camerele ofera A/C, incalzire centrala, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WI-fi, baie privata cu articole de toaleta gratuite, lenjerie pat.Villa Stone Rock Mill Resort


Galerie foto Villa Stone Rock Mill Resort"Punctul forte al vilelor este panorama superba spre dealurile impadurite din apropiere si susurul raului Prahova."

Villa Water Rock Mill Resort


Galerie foto Villa Water Rock Mill Resort"Suntem oaza ta de oxigen si voie buna, in orice zi, in fiecare zi!"