Piscina Rock Mill Resort. Piscina in Breaza


Evadeaza la Rock Mill pentru o experienta relaxanta! Va punem da dispozitie 2 piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii. Amplasata intr-o locatie cu aer curat, privelisti incantatoare si multa verdeata, Piscina Rock Mill este locul ideal pentru relaxare si tonifiere. De jur-imprejur sunt aranjate 100 sezlonguri ce respecta distantarea sociala, precum si regulile de igiena.

Dimensiunile piscinelor sunt:
1. Piscina pentru adulti are o lungime de 20 m si o latime de 9 m iar adancimea este de 1,8 m
2. Piscina pentru copii are o lungime de 10 m si o latime de 4 m iar adancimea este de 1,4 m

Tarife piscina Rock Mill Breaza:

Pret intrare Luni-Joi Vineri-Duminica Program
Adulti 45 lei 55 lei 10:00-19:00
Copii 40 lei 45 lei 10:00-19:00
Sezlong Gratuit Gratuit -

Galerie foto Piscina Rock Mill Resort




Regulament Piscina!


Va asteptam cu drag la Rock Mill Resort Breaza si speram sa aveti o experienta minunata. Pentru siguranta si confortul dvs. va rugam sa cititi cu atentie regulile de mai jos:

Este interzis accesul in resort al persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingator sau in haine murdare.

Este interzis accesul in piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile. Unitatea isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii, in piscina.

Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Rock Mill Resort de orice responsabilitate.

Accesul in piscina se va face dupa efectuarea unui dus de prespalare pentru inlaturarea substantelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiratie).

Intrarea in piscina se face numai in costum de baie; nu este permisa intrarea in apa in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina.

Au acces in piscina doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare aferent acestui serviciu. Cei care in urma unei verificari efectuate de catre personalul autorizat nu pot justifica efectuarea acestei plati (bratara,etc ) vor fi evacuati din incinta resortului.

In cazul in care conditiile meteo devin neprietenoase pe parcursul programului, biletele nu sunt rambursabile odata intrat in Resort.

Este interzis consumul bauturilor alcoolice si al alimentelor de orice fel in bazin sau in jurul bazinului.

Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice impingerea in apa a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sanatate cauzate din aceste motive.

Se interzice cu desavarsire sa se urineze in apa piscinei! Reactivii din apa vor indica persoana care face acest lucru si acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum si despagubirea celorlalti clienti prezenti la piscina.

Pentru persoanele cu parul lung recomandam folosirea castilor.

Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si apersonalului Resortului.

Copiii sub 7 ani au acces doar in piscina de copii si numai insotiti si supravegheati de parinti! Este strict interzis accesul minorilor in bazine neinsotiti sau nesupravegheati.

In incinta complexului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.

Va rugam sa respectati personalul si sa nu deteriorati bunurile complexului: mobilier, aparatura, instalatiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.

Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia Resortului.

Nu raspundem de lucrurile personale/ obiectele de valoare lasate in vestiar cat si de cele uitate sau pierdute.

Persoanele care incalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces in incinta Resortului.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.

Managerul Rock Mill Resort nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale. Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.

Va solicitam cooperarea, rabdarea si intelegerea in acest timp.