Evenimente Rock Mill Resort. Evenimente in Breaza.
evenimente indoor si outdoor la rock mill resort


evenimente la rock mill resort breaza
evenimente la rock mill resort breaza

Evenimente indoor


Rock Mill Resort ofera cu entuziasm si creativitate servicii si produse complete pentru organizarea de evenimente indoor, adaptate contextului actual.
Pregatim deschiderea sezonului 2021 cu respectam regulilor de distantare sociala.
Cortul este potrivit pentru evenimentele speciale din viata ta: nunti, botez, aniversari. Are 250 m si o capacitate de 500 locuri in dispunere in forma de U.
Printre dotari mentionam: videoproiector, ecran de proiectie, boxe, ring de dans, sonorizare, microfon mobil, dvd/cd-player, inregistrare audio-video, acces wireless.
Contacteaza-ne pentru solutii si concepte personalizate!


Evenimente outdoor


Rock Mill Resort este alaturi de voi pentru organizarea oricarui tip de eveniment outdoor: petreceri pentru copii, nunti, botezuri, aniversari de companie, evenimente sezoniere, team building-uri, competitii sportive, lansari de produse si servicii, targuri, concerte, expozitii, entertainment, punandu-va la dispozitie personal specializat, catering intern, solutii tehnice, servicii foto-video, logistica, securitate si servicii de transport, solutii de personalizare si decor. Pentru toate acestea, iti ascultam dorintele, suntem atenti la micile detalii si gasim solutia potrivita pentru orice tip de eveniment in spatiu in aer liber, aducand energie pozitiva si voie buna in natura.
Contacteaza-ne pentru solutii si concepte personalizate!


POOL PARTY.


Sambata 18.09.2021 incepand cu orele 12.00 pornim petrecerea de sfarsit de sezon la piscina. Va asteptam cu mancare libaneza si dj oriental. Pentru rezervari va asteptam la numarul de telefon 0721.502.889


CAMPARE IN NATURA.


Vacanta la cort de 5 stele, la Rock Mill Resort, pe malul raului Prahova. Asa ar putea fi descris, in cateva cuvinte, poate, cel mai frumos camping din Breaza. E locul care imbina perfect libertatea campingurilor clasice și confortul camerelor de hotel. Cu alte cuvinte, vacanta cu cortul, aproape de natura pura, dar cu servicii premium. Aici, te poti bucura de aerul de munte, fara sa renunti la confortul cu care esti obisnuit. In camping, proprietarii au amenajat dusuri si un loc pentru gratar. Conditiile sunt excelente si sunt binevenite familiile cu copii. Va asteptam cu drag.
Detalii complete in pagina Campare


CURSURI SCUBA DIVING.


Rock Mill Resort va ofera posibilitatea de a incepe noile cursuri de Scuba Diving. Va asteptam cu drag.


HALLOWEEN 2020.

Halloween-ul este o sarbatoare de origine celtica, preluata in zilele noastre de multe popoare din lumea occidentala, ce s-a raspandit in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii.
Halloween-ul se sarbatoreste in fiecare an pe 31 octombrie si este cunoscuta ca fiind sarbatoarea tuturor sfintilor.
Sarbatoarea cunoscuta sub numele de Halloween a fost influentata, de-a lungul secolelor, de numeroase culturi. In Imperiul Roman era Ziua Pomona, la celtici era festivalul Samhain, iar la crestini Sarbatoarea Tuturor Sfintilor.
Lasam imaginile de mai jos sa vorbeasca despre cum am petrecut de Halloween in 2020 la Rock Mill Resort.