Evenimente Rock Mill Resort. Evenimente in Breaza.
evenimente indoor si outdoor la rock mill resort


evenimente la rock mill resort breaza
evenimente la rock mill resort breaza

Evenimente indoor


Rock Mill Resort ofera cu entuziasm si creativitate servicii si produse complete pentru organizarea de evenimente indoor, adaptate contextului actual.
Pregatim deschiderea sezonului 2021 cu respectam regulilor de distantare sociala.
Cortul este potrivit pentru evenimentele speciale din viata ta: nunti, botez, aniversari. Are 250 m si o capacitate de 500 locuri in dispunere in forma de U.
Printre dotari mentionam: videoproiector, ecran de proiectie, boxe, ring de dans, sonorizare, microfon mobil, dvd/cd-player, inregistrare audio-video, acces wireless.
Contacteaza-ne pentru solutii si concepte personalizate!


Evenimente outdoor


Rock Mill Resort este alaturi de voi pentru organizarea oricarui tip de eveniment outdoor: petreceri pentru copii, nunti, botezuri, aniversari de companie, evenimente sezoniere, team building-uri, competitii sportive, lansari de produse si servicii, targuri, concerte, expozitii, entertainment, punandu-va la dispozitie personal specializat, catering intern, solutii tehnice, servicii foto-video, logistica, securitate si servicii de transport, solutii de personalizare si decor. Pentru toate acestea, iti ascultam dorintele, suntem atenti la micile detalii si gasim solutia potrivita pentru orice tip de eveniment in spatiu in aer liber, aducand energie pozitiva si voie buna in natura.
Contacteaza-ne pentru solutii si concepte personalizate!